Home  / FR  / EN

VOLG ONS OP

118de Internationale Rashondententoonstelling in Brussel - Beste Woefs 2015!


3734 van de mooiste specimen van 310 hondenvariëteiten verspreid over de wereld zullen in de ringen defileren onder de attente blik van de keurmeesters die de zware taak hebben om er de besten van elk ras uit te kiezen om uiteindelijk op zondagavond de Best in Show, de beste hond van de tentoonstelling, te verkiezen.

En de handlers zullen beoordeeld worden op hun kunnen om hun hond op zijn best voor te brengen bij een keurmeester; dat heet dan Showhandling.Een kleurrijk spektakel dat onder geen beding mag gemist worden door de kenners en door families die een nieuwe viervoetige vriend wensen op te nemen in de beste omstandigheden. Op dit internationale evenement kunnen zij direct contact opnemen met fokkers uit verschillende landen en met de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, die hun de beste weg om volgen kunnen aanraden in de boeiende uitdaging die de aanschaf van een hond is!De markt op de Brussels Dog Show bestaat al sinds vier jaar en past zich aan alle omstandigheden aan. Nu dus aan de feestdagen!

Beenderen in buffelhuid en snoepjes om rustig te knabbelen op reis, tapijten en comfortabele manden om te rusten op het terras of op het strand, een regenmantel tegen onze nationale regenbuien, borstels en kammen, shampoos en producten om er mooi uit te zien, halsbanden en leibanden van eenvoudig tot “super de luxe” om schaamteloos te paraderen, ergonomische eetbakken… men vindt er alles om zijn lieverd een piekfijne vakantie te gunnen!Jawel hoor, er is voor elk wat wils op de markt van de Brussels Dog Show!


 VORIGE VIDEOS KIJKEN